Invita KøkkencenterA/S

Invita og den indre blærerøv

Køkkenet | Skrevet af Invita KøkkencenterA/S d. 23. februar 2010

”Lad nu være med at købe noget lort,” siger Mads Christensen til danskerne i Invitas nye tv-kampagne, som ruller hen over skærmen fra uge 8.


Han opfordrer danskerne til at købe kvalitet – også når de skal have nyt køkken.

”Alle ved, at jeg sætter stor pris på lækker kvalitet, og at tingene ser godt ud, men det er altså også vigtigt, at der er lækre detaljer, og at køkkenet er indrettet, så man føler sig hjemme og er glad for at bruge det,” siger Mads Christensen, som netop har indspillet forskellige Invita reklamefilm.

Mange går på kompromis
Invita siger om valget af Mads Christensen som frontfigur: ”Vi kan se, at mange danskere nu går på kompromis, når de skal have nyt køkken. Det er ærgerligt, fordi den gode kvalitet kun koster en smule mere og giver gode oplevelser hver dag i så mange år. Mads Christensen er kendt for at være kompromisløs med hensyn til den gode kvalitet, og det passer godt med Invita og det, vi står for. Det personlige køkken er netop kendetegnet ved, at det er skræddersyet efter den enkeltes behov og opfylder den indre blærerøvs krav om noget særligt,” siger marketingchef Helle Fyllgraf fra Invita.

Elsker at lave mad
Hjemme hos Mads Christensen er det ham, der ofte indtager køkkenet. Han elsker at lave mad. Det gør han i hverdagen, når han er hjemme, og det er altid ham, der laver gæstemad.
”Køkkenet er boligens vigtigste rum, og det naturlige samlingspunkt for alle. Når jeg står og laver mad, har jeg det som trommeslageren midt i orkesteret, ” siger Mads Christensen, der tit serverer forretten for gæsterne ved køkkenøen.

”Køkkenet har i dag utrolig mange funktioner. Det er ’værkstedet’ i en travl dagligdag og det hyggelige sted at samles for familien og gæster. Læg mærke til, at gæsterne altid mødes i køkkenet hen på de små timer. For mig er det ikke nok, at køkkenet ser smart ud. Det skal også være i en virkelig god kvalitet, og jeg glæder mig over lækre detaljer som Invitas træskuffer i snedkerkvalitet, flot belysning under bordpladen og fuldt udtræk i skabene,” siger Mads Christensen.



Invita KøkkencenterA/S

customer-logo

Firma Adresse

Industrivej 6
6870 Ølgod

Nyeste artikler fra Invita KøkkencenterA/S
Nye farver i køkkenet – naturen flytter ind
Invita KøkkencenterA/S
Nye farver i køkkenet – naturen flytter ind
Læs artikel
Invita og den indre blærerøv
Invita KøkkencenterA/S
Invita og den indre blærerøv
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.