Dekoria Skandinavien A/S

Indkørsel med chaussésten lagt på bare 4 dage

Fliser og sten | Skrevet af Dekoria Skandinavien A/S d. 6. juli 2009

Familien Paulsen var kede af deres betonfliser i deres indkørsel.

Fliserne var efter årene blevet meget grimme og de var trætte af at bekæmpe ukrudt i fugerne.

De tog kontakt med et Entreprenørfirma og forelagde dem opgaven – deres drøm var chausséstensbelægning, men vidste at dette var en meget dyr løsning da især arbejdstiden ville koste, og spurgte derfor om alternativer.

Entreprenørfirmaet vidste at der fandtes en chausséstensbelægning som var nemmere at lægge end den traditionelle chaussésten og tog kontakt til en tømmerhandel.


Tømmerhandleren fandt frem til net-Sten, som kunne opfylde familien Paulsens drøm om chaussésten, hvor omkostningerne til lægningen ikke var dyrere end lægning af betonfliser, samt en fuge hvor familien Paulsen ville slippe for ukrudtsbekæmpelse fremover.

Entreprenørfirmaets dygtige folk lagde indkørslen på godt 170m2 på bare 3 dage, på 4. dagen fugede de med PCI fugemørtel – med et flot resultat til følge.

Entreprenøren: ”Vi blev overrasket over hvor lidt tid vi skulle bruge til at lægge chausséstenene og hvor forbavsende let det var at fuge”

Fagfolk giver tilfredse kunder
Professionel rådgivning og dygtige fagfolk gjorde, at familien Paulsen på blot fire dage fik deres drøm om en indkørsel som – modsat betonfliser – bliver smukkere for hvert år der går.
Hr. Paulsen: ”Han og hans kone er meget tilfredse og glade for resultatet”



Dekoria Skandinavien A/S

customer-logo

Firma Adresse

Lundsbjerg Industrivej 13
6200 Aabenraa

Nyeste artikler fra Dekoria Skandinavien A/S
Indkørsel med chaussésten lagt på bare 4 dage
Dekoria Skandinavien A/S
Indkørsel med chaussésten lagt på bare 4 dage
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.