Adlo Sikkerhedsdøre ApS

Indbrud er kommet for at blive

Døre & vinduer | Skrevet af Adlo Sikkerhedsdøre ApS d. 28. marts 2011

Hos Det Kriminalpræventive Råd har man lagt mærke til den høje indbrudsstatistik. De seneste år er der sket en voldsom stigning på 53 procent, og der er ikke nogle entydige svar på hvorfor. Men en undersøgelse fra 2005 viser, at danskerne ikke er så gode til at sikre deres bolig som andre nationaliteter, til trods for at vi er mere udsat for indbrud.

Selv om der var færre indbrud i 2010 end i 2009 er der stadig flere indbrud end i 2008, som Forsikringsoplysningen betegnede som det værste indbrudsår nogensinde. Antallet af danske hjem, der fik besøg af uvelkomne gæster, nåede op på et meget højt niveau. Den kedelige tendens ser ud til at fortsætte. Man kunne derfor frygte, at indbrudsraten bliver på en høj niveau de følgende år. Selv om den har toppet i 2009, så der er en god grund til at sørge for, at risikoen for indbrud er minimeret.


Vigtigst at holde tyven ude
En tyverialarm er ikke som en løsning i sig selv, fordi den kun stresser tyven, og når den går i gang, er skaden allerede sket. Stærke døre og vinduer er vigtigt, fordi det gælder at holde tyven ude. Det er træet som er det svage led. Alle ved hvad som er stærkest, stål eller træ. Det er trædøren eller trækarmen som går i stykker, ikke låsen, når tyven sparker eller brækker døren op. Derfor er det ikke tilstrækkeligt at skifte låsene. Det er døren der skal skiftes ud hvis beskyttelsen skal blive bedre.

Endnu nemmere sikring
Hos ADLO Sikkerhedsdøre er man opmærksom på den stigende indbrudsstatistik og har produkter for at holde indbrudstyvene ude. Med en sikkerhedsdør lukket med nøgle fra begge sider, er der en meget god beskyttelse. På den måde bliver det umuligt for en tyv at komme ud den vej, hvis de er kommet ind på anden vis. Det er vigtigt at signalere over for en tyv, at det både er besværligt at komme ind og ud.
En sikkerhedsdør består af en kerne af stål, beklædt med en træoverflade, en stålkarm og mange låsepunkter.

Flere råd på internettet
Er man i tvivl om, hvorvidt sikkerheden er høj nok, kan man give sin bolig et tjek. Der findes meget information på nettet, for eksempel på www.bolius.dk.

Det Kriminalpræventive Råd står sammen med Forsikring & Pension bag hjemmesiden www.stopindbrud.dk, hvor der også er inspiration og nyheder at hente.



Adlo Sikkerhedsdøre ApS

customer-logo

Firma Adresse

Linnésgade 20 st
1361 København K.

Nyeste artikler fra Adlo Sikkerhedsdøre ApS
Indbrud er kommet for at blive
Adlo Sikkerhedsdøre ApS
Indbrud er kommet for at blive
Læs artikel
Vintervejr lammer internationale tyve
Adlo Sikkerhedsdøre ApS
Vintervejr lammer internationale tyve
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.