Plovhuset ApS – stone-wall.dk

Illusionen om en murstensvæg

Det moderne hus | Skrevet af Plovhuset ApS – stone-wall.dk d. 30. september 2013

Retro-serien bringer illusionen om en murstensvæg med håndlavede mursten til dit hjem.

Den rå murstensvæg har fået sin renæssance og du har nu mulighed for at få en i dit hjem til ganske fornuftige priser. Den varierende struktur giver ethvert rum en helt rustik retro-følelse, som ellers kun ses på film hvor New-Yorker lejligheder fremtræder. Retro-serien kan f.eks. anvendes både inde til at dekorere væggen eller udendørs som facadebeklædning.

Murstensvæggen er nem at opsætte idet hvert stykke er retangulert og derfor med lige kanter. For at skabe murstenseffekten skal der anvendes fuge mellem stenen, men modellen kan også anvendes uden fuge mellem stenene.

OBS! stone-wall.dk anbefaler køb af impregnering for det bedste resultat og let vedligeholdelse – Impregneringen gælder til alle farver og typer af stenvægge pr. 5,5 m2!

Se flere typer her, samt andre spændende produkter fra stone-wall.dk

Inspiration



Plovhuset ApS – stone-wall.dk

customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Brochurer
Stone & Decor
Plovhuset ApS – stone-wall.dk
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.