DEVI A/S – Danfoss

Hold indkørslen fri for is og sne

Fliser og sten | Skrevet af DEVI A/S – Danfoss d. 25. november 2005

DEVI er kendt verden over for effektive, elektriske varmesystemer til indendørs brug i eks. badeværelsesgulve m.m.. Men ved at installere de velkendte varmekabler under fliser, beton eller anden overfladebelægning får du en usynlig snerydder, der automatisk sørger for at holde de udvalgte områder fri for is og sne.


Der er frit valg mellem varmekabler eller varmemåtter, og installe-ringen foregår på nøjagtig samme lette, hurtige og billige måde. Man skal blot være opmærksom på, at arealet er ryddet for skarpe sten og andet, som kan skade kablerne.


Automatisk sikkerhed
Hjernen i is- og snesmeltningssystemet er den intelligente vejrstation Devireg 850, der med fire digitale sensorer registrerer ændringer i temperaturen og luftfugtigheden. Vejrstationen beregner ud fra fastlagte parametre for luftfugtighed og frost, hvornår systemet med fordel skal starte.


Dette betyder, at varmesystemet automatisk i aktion umiddelbart før et snefald og stopper igen, når sneen ikke længere daler ned. På den måde undgår man fuldstændigt, at der kommer til at ligge is og sne på området.

Det intelligente system klarer med andre ord problemerne, inden de opstår, og dermed er føl-somme områder totalt fri for is og sne hele døgnet uden brug af salt, skovl og sneskraber.

Lang levetid uden omkostninger
DEVI’s is- og snesmeltningssystem er udført i de bedste materialer, der sikrer lang levetid uden yderligere driftsomkostninger. Sensorerne er for eksempel produceret i et robust materiale, som kan modstå et tryk på hele fire tons, mens kablerne er designet til at kunne tåle både tryk, vand og rystelser fra tung trafik.

Driftsøkonomien bliver yderligere tilgodeset af sensorernes præcise varmeregulering, som betyder, at varmesystemets energiforbrug bliver minimalt.

Med DEVI’s is- og snesmeltningssystem gør du den hvide verden med is og sne mere sikker for dit gangareal og indkørsel – helt uden de sædvanlige snerydningskræfter og evt. udgifter, materiele og salt.



DEVI A/S – Danfoss

customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Brochurer
Effektiv is- og snesmeltning
DEVI A/S – Danfoss
Nyt DEVIflexTM varmekabel
DEVI A/S – Danfoss
DEVI selvbegrænsende varmekabler
DEVI A/S – Danfoss
Deviflex (varmeledning)
DEVI A/S – Danfoss
Devimat (varmemåtter)
DEVI A/S – Danfoss
Devireg 550 (termostater)
DEVI A/S – Danfoss
WEB-HOME (computerstyring)
DEVI A/S – Danfoss
Devicell DRY
DEVI A/S – Danfoss
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.