Hanstholm Bølge – eksklusivt køkkendesign

Køkkenet | Skrevet af d. 29. september 2011

Hanstholm Køkken introducerer køkkendesign, designet af Henning Larsen Architects.

Hanstholm Køkken har indgået en eksklusivaftale med Henning Larsen Architects, angående markedsføring, salg og produktion, af det eksklusive køkkendesign, der får navnet Hanstholm Bølge.
Designet er kendetegnet ved elegant horisontal linjeføring opdelt i moduler. Afsluttes med Hanstholm runde gavle. Grebet er skjult i den horisontale linjeføring.

Det er samme design uanset om et køkkenelement består af et skuffemodul eller et modul med en køkkenlåge.

Hanstholm Køkken har allerede leveret et større antal køkken og bad til det eksklusive boligbyggeri Bølgen på havnefronten i Vejle.


Hanstholm Bølge leveres med overfladerne:
Malet, finér, laminat og linoleum.

Hanstholm Køkken har et særdeles bredt designprogram
Det drejer sig om det funktionelle og minimalistiske design, til den klassisk-romantiske stil. Hanstholm Bølge, er den funktionelle og minimalistiske stil.
Hjem med unikt håndværk.

Vores slogan ”Hjem med unikt håndværk”, refererer ikke kun til den håndværksmæssige udførelse. Det har også med det faktum at gøre, at vi kun producerer efter ordrer, hvilket vil sige, at det i høj grad er op til den enkelte kunde at designe det Hanstholm Køkken, som passer til kundens stil og behov. Dermed er der mange muligheder for at få det køkken, som man drømmer om.

At det er hænder og ikke kun maskiner, der står bag kvaliteten af et Hanstholm Køkken, viser sig tydeligt.

Det betyder bl.a. at man kan få alle elementer i specialmål, dermed undgår man tilpasninger, som forstyrrer designindtrykket i mange køkkener.

Med det imponerende designprogram kan vi levere køkkenet, der klæder ethvert hjem,
lyder det fra Poul Kongsgaard, Hanstholm Køkken A/S.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.