Han puster nyt liv i dine møbler!

Møbler | Skrevet af d. 30. oktober 2006

Har du været på loppemarked og købt møbler, der trænger til opfriskning? Eller er de gamle møbler derhjemme ved at være slidte? Humlebæk møbellakering sørger for, at dine møbler får liv og bliver som nye igen.


Hos Humlebæk møbellakering renoverer og sprøjtelakerer A. Pehlivan møbler, reoler køkkendøre, 7’er stole – ja alt som det er muligt at sprøjtelakere, kan han hjælpe dig med. Hvad enten du vil have det mat eller blankt, med klarlak eller med farver – så sørger han for det.


”Jeg blev udlært autolakerer i 1985, men siden 1991 har jeg lakeret møbler. Det er meget sjovere og mere udfordrende end at lakere biler. Kunderne er meget taknemmelige og glade for deres møbler, når jeg har renoveret dem. Jeg føler virkelig, at jeg gør en forskel for kunderne! Og når de er glade, er jeg også glad,” fortæller A. Pehlivan om arbejdet i virksomheden.


Kvalitet og kundens tilfredshed er nøgleord i arbejdet hos Humlebæk Møbellakering. Det er kunderne de lever af. ”Jeg gør meget ud af at tale med kunden om, hvordan han vil have, at det færdige resultat skal se ud. Resultatet skal altid stemme overens med kundens forventninger,” slutter A. Pehlivan af.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.