Brødrene A & O Johansen A/S

Håndværkerens vigtigste værktøj er en smartphone

Elementhuse | Skrevet af Brødrene A & O Johansen A/S d. 24. august 2011

En smartphone i værktøjskassen er blevet uundværlig for en håndværker. Kostbar tid spares med ny app, hvor indkøb kun er et par tryk væk. Samtidig kan håndværkeren med ”checkin”-funktionen, vise kunden, præcist hvornår han er kommet og gået.

Der er tryk på for danske håndværkere, når akkorden skal overholdes, dagens program skal nås og fru Jensen skal have udskiftet sit HPFI-relæ, før påskelammet kan sættes i ovnen. Men så mangler der lige en speciel muffe, og hvor kan man købe den? Det kan tage langt tid at finde ud af, hvis man skal ringe til flere leverandører.


App til mobilhandel
Dette har byggegrossisten A & O Johansen (AO) fundet en løsning på. Med en ny applikation – et lille gratis program – til iPhone og Android, kan håndværkeren vælge mellem 35.000 varer i AO’s butikker og bestille på ét minut. Inden for en time vil varerne så være pakket og klar til afhentning i nærmeste butik. Det lille program tilbyder også kørselsvejledning til butikken, og håndværkeren kan selv vælge, om han vil smutte forbi, eller få varerne leveret næste morgen. Det sparer mange dyrebare minutter i hverdagen.

Frivilligt check-in
Med den indbyggede ”checkin”-funktion, som henter data via GPS, kan håndværkeren desuden fortælle, hvor han er på et givent tidspunkt.
”Der er et stigende behov for at kunne dokumentere sit arbejde – både hvad angår tid og kvalitet,” fortæller udviklingschef i AO, SørenThingholmJensen. ”Tiden kan ofte være et stridspunkt, men forhåbentlig ikke længere, når svenden med ”checkin”-funktionen kan dokumentere, præcist hvornår han ankommer hos en kunde og hvornår han går igen.”
Når svenden vælger at foretage check-in, bliver det vist på et kort på mesters PC. Det giver fuldt overblik over hvor svendene er, og hvor længe de har været der.

Større tilfredshed hele vejen rundt
”Med den her løsning, får kunden udført et stykke veldokumenteret arbejde, og mester får et vigtigt værktøj til at styre dagligdagen i sin installationsforretning. Det er et stort plus for både kunde, svend og mester,” vurderer Søren Jensen, som ser frem til lanceringen første april.

Fakta:
Applikationen fra A&O Johansen, AO.dk Mobil, til mobilhandel for håndværkere præsenteres på årets VVS-fagmesse i Odense d. 13. – 15. april 2012. Den er gratis og kan fra 2. april hentes i iPhone App Store eller Android Market.



customer-logo

Firma Adresse

Rørvang 3
2620 Albertslund

Nyeste artikler fra Brødrene A & O Johansen A/S
Få betalt din ferie…
Brødrene A & O Johansen A/S
Få betalt din ferie…
Læs artikel
Håndværkerens vigtigste værktøj er en smartphone
Brødrene A & O Johansen A/S
Håndværkerens vigtigste værktøj er en smartphone
Læs artikel
Bedre ergonomi til håndværkere
Brødrene A & O Johansen A/S
Bedre ergonomi til håndværkere
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.