DEVI A/S – Danfoss

Gulvvarme under trægulve

Gulv, væg & loft | Skrevet af DEVI A/S – Danfoss d. 11. januar 2011

Gulvvarme under trægulve er et varmt ønske for mange. Du skal i den forbindelse være klar over, at træ er et naturmateriale der stiller krav til et gulvvarmesystem. Normalt anbefaler trægulvsfabrikanterne en temperatur på maksimalt 27ºC der ikke må overskrides. Suppleringsvarme i form af radiator eller lignende bør overvejes, da træ også isolerer og dermed begrænser den varme der kan slippe op til dine fødder. I meget kolde perioder vil tilskud fra supplerende varmekilde være fornuftigt.


Nøjagtig styring
Gulvvarme under trægulve behøver en meget nøjagtig styring. Elektroniske Devireg™ termostater med gulvføler kan indstilles til at sikre, at temperaturen i gulvkonstruktionen altid er i overensstemmelse med trægulvsfabrikanternes anbefaleinger.

Den nøjagtige styring holder dit gulv lunt – og aldrig for varmt.

Under alle typer af trægulve
Gulvvarmesystemer fra DEVI kan anvendes alle steder i huset, uanset om gulvet er opbygget med gulvplader på strøer, laminatgulv eller massivt parket på betonkonstruktion.

Under alle omstændigheder er det vigtigt, at gulvkonstruktionen er godt isoleret for at sikre den bedste og mest økonomiske varmekomfort.

Produktvalg
Et trægulv bør ikke opvarmes med varmekabler med en effekt højere end 10 W/m.
Vi anbefaler Deviflex™ DTIP-10 eller Devimat™ DTIF-100.

En gulvføler med maks. begrænsning af temperaturen skal altid installeres i forbindelse med trægulve og trægulvskonstruktioner og til regulering.
Vi anbefaler en af følgende termostater: Devireg™ 550, Devireg™ 535, Devireg™532, Devireg™132 og ikke mindst Devilink™ for avanceret, trådløs og letforståelig varmestyring.



DEVI A/S – Danfoss

customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Brochurer
Devimat (varmemåtter)
DEVI A/S – Danfoss
WEB-HOME (computerstyring)
DEVI A/S – Danfoss
DEVI selvbegrænsende varmekabler
DEVI A/S – Danfoss
Devireg 233
DEVI A/S – Danfoss
Devicell DRY
DEVI A/S – Danfoss
Nyt DEVIflexTM varmekabel
DEVI A/S – Danfoss
Smeltning af sne og is på udearealer
DEVI A/S – Danfoss
Deviflex (varmeledning)
DEVI A/S – Danfoss
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.