Viborent ApS – WoodBlocks

Gør-det-selv – men nu meget lettere

Døre & vinduer | Skrevet af Viborent ApS – WoodBlocks d. 6. januar 2014

Hjørnesamlinger ved gulv- og loftslister og dørgerigter med WoodBlocks, bliver perfekte uden besvær, og kun vinkelrette snit.

At montere dørgerigter kan være en udfordernde opgave. De lodrette lister skal saves på nøjagtige mål med et 45 graders snit øverst, som skal vende til den rigtige side hver for sig, og overliggeren skal passe nøjagtig på mål med 45 graders snit til hver sin side. For den uøvede er der stor risiko for at det kan gå galt. Ligeledes hjørnerne ved gulvlisten er en udfordring at samle uden “smilehuller” der skal dækkes med rigeligt fugemasse.

Med WoodBlocks er disse udfordringer gjort meget lettere. Man placerer ganske enkelt en block i hjørnet, og skærer herefter listerne vinkelret 90 grader og på nøjagtige mål, og vupti, så er problemet løst. Oven i købet er det nu muligt at lave en perfekt overgang mellem gerigt og gulvliste, et sted der normalt er umuligt at udføre tilfredsstillende.

WoodBlocks kan fås i flere designs som passer til enhver stilart og indretning. Produkterne er fremstillet i 100 % knastfrit fyrretræ og malet i en standard hvid farve. Dette nye koncept giver mulighed for at modernisere hele boligen, eller måske blot et udvalgt rum som eksempelvis en hall.

Som noget specielt kan WoodBlocks Kvadrant lister og blocks anvendes til lofter som skygge- eller stuklister, og selvfølgelig lige så lette at montere, med vinkelrette 90 graders snit.

Woodblocks kan anvendes sammen med tilhørende lister, eller man kan anvende standard- og almuelister. Endelig kan man genanvende boligens nuværende lister og blot tilføje et nyt look med WoodBlocks.


WoodBlocks ud- og indvendige hjørnesamlinger af gulvlister


WoodBlocks øverst og nederest på dørgerigter


WoodBlocks til loftet, skygge- eller stuklister

Læs mere om WoodBlocks her



Viborent ApS – WoodBlocks

customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Brochurer
WoodBlocks dekoration
Viborent ApS – WoodBlocks
WoodBlocks fliser
Viborent ApS – WoodBlocks
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.