Vaillant A/S

Gaskedel til den kræsne parcelhus-ejer

| Skrevet af Vaillant A/S d. 7. november 2007

Vaillants topmodel med mange features til den kræsne parcelhus-ejer.

Dansk tekst i display for enkel betjening, CO-sensor for optimering af driften, stort arbejdsområde (modulation), elektronisk styret pumpe, lydisoleret kabinet, prisvindende design


Rumluftuafhængige, væghængte gaskedler uden integreret varmtvandsproduktion. I forhold til konventionelle gaskedler sparer du op til 15% på varmeregningen med en kondenserende Vaillant kedel – desuden er den skånsom mod miljøet. Et top-produkt med maksimal komfort til den kræsne bruger.

En ny dimension inden for kondensationsteknik
Den vigtigste faktor ved opvarmning er og bliver dit og din husstands velbefindende. Derfor har vi med den kondenserende gaskedel ecoTEC exclusiv udviklet en teknik, som klarer det meste selv, så kan du slappe af og nyde varmen. Vaillants top-model ecoTEC exclusiv kombinerer maksimal varme- og varmtvandskomfort med minimale driftsudgifter og garanterer en optimal forbrændingskvalitet. Den optimale komfort opnås ved et samspil mellem intelligent software og avanceret teknik.


ecoTEC exclusiv – når kun det bedste er godt nok
Med ecoTEC exclusiv får du en excellent effektivitet – også når der skal produceres varmt vand. Kedlens store modulationsområde fra 20 til 100% regulerer altid ydelsen nøjagtigt til det aktuelle behov. Ved hjælp af Aqua-Kondens-Systemet (AKS) udnyttes kondensationseffekten også ved varmtvandsproduktionen. Den intelligente elektronik registrerer, når der opstår et større varmtvandsbehov og tilpasser automatisk kedelydelsen, så den bedste økonomi opnås. Hermed forbliver varmtvandskomforten på det samme høje niveau hele tiden. I kraft af varme- og lydisolering er ecoTEC exclusiv altid lydsvag i drift.

Stor betjeningskomfort
Betjening af kedlen er helt enkel ved hjælp af de brugervenlige drejekontakter samt et let læsbart og oplyst display med dansk tekst.


Let installation
Til sammenkobling af ecoTEC exclusiv og varmtvands-beholderen leveres der et specielt rørsæt der giver en pæn afslutning og samtidig sparer tid på installationen. ecoTEC exclusiv er naturligvis forberedt til direkte tilslutning for gulvvarme.


Enkel service
Med det Digitale Informations- og Analysesystem DIA System Plus er ecoTEC exclusiv meget betjeningsvenlig. Det oplyste tekstdisplay viser kedelstatus og diagnosekoder hvilket betyder, at et eventuelt driftsstop hurtigt kan afhjælpes. Derudover kan det også programmeres til at vise VVS-installatørens telefonnummer, samt oplyse hvornår det er tid til service.



customer-logo

Firma Adresse

Drejergangen 3 A
2690 Karlslunde

Nyeste artikler fra Vaillant A/S
ecoCRAFT exclusiv
Vaillant A/S
ecoCRAFT exclusiv
Læs artikel
ecoVIT exclusiv
Vaillant A/S
ecoVIT exclusiv
Læs artikel
ecoCOMPACT
Vaillant A/S
ecoCOMPACT
Læs artikel
ecoTEC pro
Vaillant A/S
ecoTEC pro
Læs artikel
ecoTEC plus VCW / VCI
Vaillant A/S
ecoTEC plus VCW / VCI
Læs artikel
ecoTEC exclusive
Vaillant A/S
ecoTEC exclusive
Læs artikel
ecoTEC plus
Vaillant A/S
ecoTEC plus
Læs artikel
icoVIT
Vaillant A/S
icoVIT
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.