Chr. Panbo A/S

Fordele ved et miljøvenligt træhus i bjælker

| Skrevet af Chr. Panbo A/S d. 3. juli 2008

Et træhus i bjælker er altid et tørt hus at flytte ind i. Uanset årstiden kan træhuset tages i brug straks det er færdigt. I træhusene er der er ikke fugtige rum og vægge, der skal udtørres inden indflytning.

Indeklimaet er sundt og behageligt, blandt andet fordi træhuset i bjælker ikke har været våd og fugtigt. Der er ikke noget, som først skal udtørres som i murstenshuse eller lignende huse.


Christian Panbo A/S har mange eksempler på allergikere og astmatikere, der har fået nedsat medicinforbruget væsentligt efter indflytning i et træhus i bjælker. Også konkrete meldinger fra træhus – børneinstitutioner opført i bjælker fra Lapland og beklædt med sunde tørre lyddæmpende materialer, hvor børn og voksne har mindre medicinforbrug. En af de store fordele ved træ og andre plantematerialer er, at de fungerer som lager for CO2, der altså ikke slippes ud i atmosfæren. Træ, til bygningsdele, har generelt en temmelig lang levetid. Det CO2 der er i træet, bindes lige så længe.

Der er en kort byggetid for opførelse af et træhus i bjælker fra Christian Panbo. Opsætning af ydervægge og spær tager kun få dage, så er det klar til rejsegilde. Byggetiden på et træhus fra Christian Panbo er i gennemsnit omkring 3 måneder fra 1. spadestik til sidste liste.


Et træhus fra Christian Panbo har som standard et stort udhæng, der beskytter ydervæggene rigtig godt.

Der er ingen udvendige søm og skruer, der skæmmer huset og nedbryder træet. Al skruearbejde udføres indefra, hvilket gør træhuset i bjælker ekstra robust og let at bygge.

Standardkonstruktionen i et træhus i bjælker fra Christian Panbo er med så meget isolering at huset bliver et lavenergihus.


Et træhus fra Christian Panbo er udefra blandt andet karakteriseret ved knudesamlinger i hjørnerne, men såfremt I ikke ønsker disse knudesamlinger i hjørnerne, kan træhuset i bjælker sagtens opføres uden.


Energiforbruget i træhuse fra Christian Panbo er minimale. Bjælken på 7 cm isolerer ligeså godt som adskillige mursten og kombineret med den store mængde af isolering, er træhuset i bjælker særlig billigt at varme op.

Som selvbygger eller medbygger af et træhus i bjælker fra Christian Panbo er der rigtig mange penge at tjene. Der leveres et ringbind med opbygningsvejledning til hvert eneste træhus.

Christian Panbo besøger byggepladsen den 1. dag og sikrer at I kommer godt i gang med at bygge Jeres spændende træhus.

Hotline i byggefasen til firmaet Christian Panbo sikrer, at I ikke behøver at gå i stå, hvis et spørgsmål om opførelsen af jeres træhus i bjælker dukker op i weekenden. .

Christian Panbo bygger individuelle træhuse i bjælker efter jeres ønsker og behov.
Det behøver ikke at være dyrere at bygge sit eget personlige træhus i bjælker end at bygge et af vores egne husforslag. Hvis der går samme mængde materialer til træhuset, ja så er prisen den samme. Der udregnes gerne et tilbud på drømmehuset efter jeres skitse.

For Christian Panbo er intet træhus for småt og intet træhus er for stort. Christian Panbo har erfaringen og er på alle områder en solid partner, hvor I kan være trygge både før, under og efter byggeriet.

Et træhus i bjælker fra Christian Panbo er altid et sikkert valg.



Chr. Panbo A/S

Hos Christian Panbo er vores råvarer rent økologisk træ fra granskove i Nordsverige. Dér vokser grantræerne særligt langsomt pga. det kolde klima og den stenede jord. Træet er derfor ekstra stærkt og hårdt og med særdeles tætte årringe. Det giver den absolutte højeste trækvalitet og bedste holdbarhed.

customer-logo

Firma Adresse

Egelund 5
6200 Aabenraa

Nyeste artikler fra Chr. Panbo A/S
Skønt fritidshus i træ
Chr. Panbo A/S
Skønt fritidshus i træ
Læs artikel
Forskellige energihuse
Chr. Panbo A/S
Forskellige energihuse
Læs artikel
Fokus på Energibesparelse og CO2
Chr. Panbo A/S
Fokus på Energibesparelse og CO2
Læs artikel
Prøv at bo i et træhus opført i bjælker
Chr. Panbo A/S
Prøv at bo i et træhus opført i bjælker
Læs artikel
Klubhuse i træ til alle formål
Chr. Panbo A/S
Klubhuse i træ til alle formål
Læs artikel
Bjælkehus med fremtidssikrede energiløsninger
Chr. Panbo A/S
Bjælkehus med fremtidssikrede energiløsninger
Læs artikel
Byg økologisk – Byg et Granbo hus
Chr. Panbo A/S
Byg økologisk – Byg et Granbo hus
Læs artikel
Hvad koster det færdige træhus i bjælker?
Chr. Panbo A/S
Hvad koster det færdige træhus i bjælker?
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.