Plus A/S

Forårsfornemmelse i drivhuset

Havemøbler | Skrevet af Plus A/S d. 4. april 2013

Dyrk dine egne sprøde agurker eller nyd forårets første solstråler i selskab med duftende krydderurter. Med Plus’ nye drivhus, der er kombineret med et funktionelt redskabsskur, er det nu muligt i selv den lille have at få plads til de mange lækre detaljer, uden at det bliver på bekostning af den nødvendige opbevaring af spaden, riven og græsslåmaskinen.

Drivhuse er den nye store trend, når de danske haver skal gøres klar til en ny sæson. Og nu bliver det muligt at indrette uderummet med et lille lækkert drivhus, der er kombineret med et funktionelt redskabsskur. Det betyder, at du har den lille beskærersaks lige ved hånden, når agurkplanterne skal beskæres.


Det nye drivhus fra Plus, der er kombineret med et funktionelt redskabsskur, er elegant og lækkert i designet, så der kan blive plads til hjemmedyrkede grønsager og lun forårssol i alle de danske haver.

Velvære i baghaven
Lad duften af frisk basilikum kildre i næsen, imens solens varme strømmer gennem ruderne, eller bland en fristende salat med hjemmedyrkede tomater og agurker. Det er nu ikke længere kun de store haver forundt at nyde den lune årstids første spæde solstråler bag store glaspartier. Plus’ nye drivhus passer nemlig både til den lille kolonihave og den store liebhaverejendom.

I drivhuset er der højt til loftet og plads til både plantekasser og en havestol. Med Plus’ nye blomsterkasser på hjul er der desuden mulighed for en fleksibel indretning, som løbende kan tilpasses forskellige ønsker og behov. Tag eksempelvis din friskbryggede kaffe og en lille plaid med under armen og oplev den ægte følelse af afstressende velvære i selskab med friske krydderurter og spæde salatblade i din egen baghave.


Indret drivhuset med Plus’ nye blomsterkasse på hjul, der kan suppleres med et smart espalier til opbevaring af de mest anvendte haveredskaber eller til at hænge små ekstra plante-krukker på.

Funktionelt design
Nu er det ikke længere nødvendigt at kæmpe for at lirke græsslåmaskinen på tværs ind i redskabsskuret. Det er også slut med indelukkede, klemte fornemmelser og manglende overblik over havens redskaber og andre hengemte ting. I redskabsskuret, der er forbundet med det lille drivhus, kan hele den ene gavl nemlig åbnes, da skuret er designet med en funktionel dobbeltdør. På den måde er det let og overskueligt at åbne op og danne overblik over alle de gemte sager, når haven skal gøres forårsklar.

Drivhuset har en bred glasdør, som gør det muligt åbne helt op til haverummet, så blomsterkasser og plantebord nemt kan flyttes ud og ind. Og som en ekstra lækker detalje, kan det lille skråvindue over den brede dør også åbnes på klem, så den høje luftfugtighed kan suppleres med frisk luft, imens kaffen indtages under plaiden.

Fakta

  • Drivhuset leveres grundbehandlet i hvid lasur og skal efterbehandles efter montage.
  • Drivhuset leveres i færdigsamlede sektioner og er derfor meget nemt at gå til – montagen kan foretages af to personer med én dags god arbejde



  • Plus A/S

    Havens rum er skønne at opholde sig i – hele året. Om sommeren, med lune aftener og middage på terrassen. Om efteråret, hvor du finder en hyggekrog i læ og nyder den lavtstående sol. Om vinteren, med varm kaffe i havepavillonen, mens sneen glitrer. Og om foråret, når haven vågner, og udemøblerne atter rykkes frem.

    customer-logo

    Firma Adresse

    Ådalen 13B
    6600 Vejen

    Nyeste artikler fra Plus A/S
    Skønt cykelskur
    Plus A/S
    Skønt cykelskur
    Læs artikel
    CUBIC brændely
    Plus A/S
    CUBIC brændely
    Læs artikel
    Hyggelig rustik trallebænk
    Plus A/S
    Hyggelig rustik trallebænk
    Læs artikel
    Læ for regn og rusk
    Plus A/S
    Læ for regn og rusk
    Læs artikel
    En have med hemmelige rum
    Plus A/S
    En have med hemmelige rum
    Læs artikel
    Indret dig med flere hyggerum i haven, fælles gårdmiljø eller tagterrasse
    Plus A/S
    Indret dig med flere hyggerum i haven, fælles gårdmiljø eller tagterrasse
    Læs artikel
    Det lille ekstra bord
    Plus A/S
    Det lille ekstra bord
    Læs artikel
    PLUS rullende udstilling
    Plus A/S
    PLUS rullende udstilling
    Læs artikel
    Indlæs flere artikler...
    Brochurer
    Efterår – og en smuk vinter
    Plus A/S
    Efterår & Vinter 2015
    Plus A/S
    PLUS – opfyld dine havedrømme 2013
    Plus A/S
    Indlæs flere brochurer...

    Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

    Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

    Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

    Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.