Fluke IR-Fusion® termiske kameraer

Håndværker | Skrevet af d. 12. juni 2012

Enhåndsbetjent, brugervenlig interface
Med blot et tryk med tommelfingeren kan du gå fra direkte peg-og-skyd til at justere fokus manuelt og endda tilføje kommentarer med din stemme.


Torture tested™
Før du får Fluke værktøjet i hænderne, foretager vi en faldtest. Kun Flukes termiske kameraer er designet fra inderst til yderst til at kunne modstå et fald fra 2 meters højde.

Fluke IR-Fusion® (billed-i-billed og autoblanding)
Nøjagtig indjustering af det synlige og det infrarøde billede betyder, at Fluke kan tilbyde det eneste kamera, hvor det synlige og det infrarøde billede kombineres direkte på kameraet, hvilket letter diagnosticering.

Det er ikke avanceret, hvis det ikke er nemt at bruge
Det kan meget vel være det største teknologiske fremskridt inden for termografi, at Fluke har gjort det utrolig nemt at tage billeder og analysere data fra det øjeblik, måleværktøjet tages ud af emballagen.

Udskiftelige linser
Udskiftelige vidvinkel samt IR-Fusion® kompatible telelinser, så værktøjet dækker enhver opgave.

Hvis du gerne vil have hjælp til at vælge den rigtige model til dit formål, kan Fluke kontakte dig eller arrangere en demonstration af disse produkter i dit anlæg.

Modeller til industriel/elektrisk anvendelse


Modeller til bygningsinspektion


Læs mere om hver enkel model på Fluke Danmarks hjemmeside.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.