Solfilmgruppen ApS

Fleksible og varmeafvisende rullegardiner

Sikkerhed | Skrevet af Solfilmgruppen ApS d. 28. oktober 2009

Det er dejligt, når solen skinner, men i moderne kontorbygninger med store glasfacader kan det hurtigt blive et problem, der skaber et dårligt arbejdsmiljø. Det skarpe lys kan både give generende blænding og refleksioner og øge temperaturen på arbejdspladsen, hvilket går ud over medarbejdernes effektivitet. Heldigvis findes der løsninger, der holder det ubehagelige lys ude, når solen står højt på himlen, samtidig med at det lader dagslyset ind i mørke perioder.


Sunflex Solrefleks rullegardinet blev udviklet i Vedbæk i 1972. Siden da er meget blevet rettet til og forbedret og i dag fremstår rullegardinerne som markedets bedste, med holdbare gennemtestede solgardiner. Designet er klassisk og enkel uden at være dominerende og gardinet er yderst fleksibelt og kan derfor tilpasses alle typer vinduer. Et Sunflex solrefleks rullegardin består af aluminium profiler og specialfremstillet solfilm med høj ydeevne. De monteres indvendigt direkte på vinduet eller vinduesrammen. Rullegardinet er brugervenligt og panteret i Europa og det giver den enkelte medarbejder muligheden for selv at bestemme, hvor meget lys og varme der skal komme gennem deres vinduer, hvilket ikke er muligt med en traditionel solfilmløsning.


Fleksible og varmeafvisende rullegardiner fra Sunflex giver den ultimative fleksibilitet. Det er den enkelte medarbejder der selv bestemmer hvor meget af vinduet der skal være dækket af solafskærmningen, så man selv bliver herre over hvor meget eller hvor lidt lys der skal slippe ind. Rullegardinet består af aluminiumsprofiler, der monteres direkte på enten vindue eller vinduesramme, og specialfremstillet solfilm. Rullegardinet dæmper effektivt generende sollys med op til 92% og reflekterer solvarmen med op til 85%. Det betyder, at det er muligt at arbejde tæt op ad et vindue, uden at være generet af varmen. Selv når rullegardinet er trukket ned er der fuldt udsyn og dermed undgår men mørkelagte kontorer og kunstigt lys. Rullegardinet fremstilles i et klassisk elegant og neutralt design, der kan tilpasses alle former af vinduer og kræver ingen vedligeholdelse eller rengøring.

Med en løsning fra Sunflex er det muligt at kontrollere, hvor meget lys, der kommer ind, hvilket giver et bedre indeklima og dermed også bedre arbejdsmiljø. Samtidig gør de mange valgmuligheder det muligt at vælge lige nøjagtigt den model, der passer bedst til det enkelte byggeri, så man er sikker på, at man får den optimale løsning.



Solfilmgruppen ApS

customer-logo

Firma Adresse

Roskildevej 16
2620 Albertslund

Nyeste artikler fra Solfilmgruppen ApS
Sikkerhedsfilm mod hærværk og indbrud
Solfilmgruppen ApS
Sikkerhedsfilm mod hærværk og indbrud
Læs artikel
Fleksible og varmeafvisende rullegardiner
Solfilmgruppen ApS
Fleksible og varmeafvisende rullegardiner
Læs artikel
Solfilm der fjerner 78,3% af solens stråler
Solfilmgruppen ApS
Solfilm der fjerner 78,3% af solens stråler
Læs artikel
Solfilm mod varme og lys
Solfilmgruppen ApS
Solfilm mod varme og lys
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.