Timbermand Denmark A/S

Et eksklusivt alternativ til massive trægulve

Gulv og tæpper | Skrevet af Timbermand Denmark A/S d. 14. juli 2011

Den smukke Slotsplank fra Timberman har sat boligens trægulv i et nyt perspektiv. De ekstra brede gulvplanker fremhæver rummets linjer og giver gulvfladen et eksklusivt udseende.

Når der tales om brede gulvplanker, ledes tankerne helt naturligt hen på massive trægulve. Det mønster brydes af Slotsplanken fra Timberman. Kun når gulvet lægges, kan man se forskellen mellem den lamelopbyggede Slotsplank og et massivt trægulv, men forskellen kan mærkes på helt andre måder.


Den 190 mm brede Slotsplank i ask, eg eller fyr er lamelopbygget, hvilket giver gulvet en uovertruffen formstabilitet. Den er velegnet til lægning på godkendt gulvvarme og leveres overfladebehandlet med Mathon lak. En silkemat lak, der giver gulvet en slidstærk og rengøringsvenlig overflade, som ikke kræver megen vedligeholdelse.

Slotsplanken er forsynet med det unikke, patenterede samlesystem MultiClic, der gør det endnu nemmere at lægge trægulv, også selv om man aldrig har prøvet det før. En lille tap i endestødet sikrer en ekstra stærk og tæt samling, der hvor man ofte ser lægningsfejl i form af revner.

Timberman Slotsplank – en eksklusiv og tidløs gulvløsning, der skaber helhed og harmoni i rummet.
Timberman Slotsplank forhandles landet over. Klik ind på www.timberman.dk for at finde nærmeste forhandler. Se samtidig det store udvalg i trægulve og trapper.



Timbermand Denmark A/S

customer-logo

Firma Adresse


Nyeste artikler fra Timbermand Denmark A/S
Et eksklusivt alternativ til massive trægulve
Timbermand Denmark A/S
Et eksklusivt alternativ til massive trægulve
Læs artikel
Bæredygtigt græs på gulvet
Timbermand Denmark A/S
Bæredygtigt græs på gulvet
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.