Enestående værktøj til kreative hobbyfolk og designere

Værktøj | Skrevet af d. 6. oktober 2011

Roland DG, en verdensomspændende leder og udbyder af 3D fræse- og graveringsteknologier, introducerer den helt nye iModela iM-01. iModela bygger på 25 års erfaring med 3D fræseteknologier fra Roland DG og er en let anvendelig desktop fræser, som til en yderst god pris kan hjælpe designere og hobbyfolk med deres arbejde i materialer som voks, skum, balsatræ og plastic.

Roland DG, en verdensomspændende leder og udbyder af 3D fræse- og graveringsteknologier, introducerer den helt nye iModela iM-01. iModela bygger på 25 års erfaring med 3D fræseteknologier fra Roland DG og er en let anvendelig desktop fræser, som til en yderst god pris kan hjælpe designere og hobbyfolk med deres arbejde i materialer som voks, skum, balsatræ og plastic.


“Digitale maskiner spiller en stadig større rolle i vores daglige gøremål og har ændret måden hvorpå vi gør rigtig mange ting. Med iModela tilbyder Roland designere og kreative hobbyfolk et digitalt værktøj, som er til at betale,” udtaler Jesper Jørgensen, Sr. Product manager hos Roland DG North Europe. “iModela giver selv novicer inden for modellering mulighed for at virkeliggøre de mest spektakulære små design ved at tilføje dimension og stil til 3D designs. Med iModelas effektive 3D modelleringsteknologi, som både kan fræse former, bore huller, skabe relieffer, skabe glatte overflader og gravere i designs er det nemt at skabe en fysisk model af designerens 3D tegning. Det er et yderst præcist og overkommeligt værktøj.”

iModela Creator Design Software
iModela er et komplet system, som leveres med iModela Creator Design software. Den tilhørende software gør det nemt at producere en lang række mindre ting lige fra smykkevedhæng og nøgleringe til statuetter og tilbehør til dukkehuse og modelbaner.

iModela Creator gør det muligt at starte produktionen og fræse former, huller, teksturer og mønstre fra første øjeblik. Da iModela Creator indeholder et værktøj til frihåndstegning, kan brugeren tegne selv det mest komplekse og detaljerede design. Ydermere indeholder iModela Creator intuitive menuer og ikoner, som letter både design og produktionsprocessen, så selv novicer inden for modellering kan benytte iModela. Brugeren kan med iModela Creator downloade sine filer eller skabe originale 3D modeller og designs direkte på sin foretrukne computer.

iModela Online Community
For at hjælpe iModela brugere til at nå deres mål, skabes der et verdensomspændende iModela Online Community på hjemmesiden icreate.rolanddg.com, som åbner den 9. november 2011. Siden indeholder blandt andet gratis samples, som man kan downloade og producere på iModela, diskussioner omkring design-idéer og arbejdsprocesser, tips til vedligeholdelse og generel produktinformation. Direkte links til Facebook, YouTube og Twitter gør det også muligt for brugerne at dele deres projekter og teknikker med hinanden. På hjemmesiden vil der desuden være adgang til en webshop med en lang række materialer og tilbehør ligesom iModela enheden kan købes online.

iModela iM-01 indeholder:
Præcisionsfræsning af 3D former, mønstre og designs i skum, voks, balsatræ og plastic
iModela Creator – Rolands 3D design software, som giver mulighed for at påbegynde arbejdet med iModela med det samme
Let anvendelig til en yderst god pris
Brugervenlig med kun én tænd/sluk knap, et simpelt LED display og eksternt kontrolpanel som bruges når der skal justeres indstillinger
Kompakt desktop-design, som kan opbevares i den tilhørende rejseæske
Specielt designet spindelmotor-enhed, som understøtter en lang række fræseværktøj*2
iModela brugere kan dele deres arbejde og drage nytte af andre brugeres erfaring ved at tilslutte sig icreate.rolanddg.com – iModelas officielle online community

*1 Understøtter både nyt og brugt værktøj (2.35mm i diameter)



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.