Endelig en lygte der kan tåle at blive tabt

Håndværker | Skrevet af d. 27. oktober 2011

Lygterne i den nye Indestructible-serie fra VARTA er så hårdføre, at de stort set ikke kan gå i stykker. Selv et fald fra ni meter og en tur i en vandpyt slukker ikke lyset.


Nu er der lys i mørket for alle, der leder efter en lygte, som ikke går i stykker, hvis man taber den ved et uheld. De seks nye Indestructible-lygter i VARTAs Professional- og Power Line-serie er fremstillet af ekstra hårdføre materialer, der gør dem stød- og slagresistente og er samtidig udformet i et sort, ergonomisk design.

Indestructible-lygterne er bygget til at kunne klare et fald på op til ni meter, blive kørt over af en otte tons lastvogn og falde en tur i vandpytten. Det er med andre ord ikke ens Indestructible-lygte, der går ud, hvis man falder ned med den fra anden sals
højde. De seks LED-lygter er oplagte at tage i hånden til alle typer udendørsaktiviter,
hvad end det er til bens, på ski eller cykel, i båden eller på byggepladsen.


Ønsker man en ualmindelig stærk stavlygte, bør man kigge på en Indestructible flashlight, som fås i tre varianter til hhv. AA-, AAA- eller C-batterier. Afhængig af
model kan LED-pæren udsende en op til 160 meter lang lysstråle på op til 140 lumen ud i nattemørket. For- og bagside af lommelygterne er lavet af stærk gummi, som klarer selv stærke stød og slag. To af stavlygterne har to lysstyrkeindstillinger.

Der er også to hårdføre pandelygter, Indestructible Headlight, lige til at spænde på hovedet. De er oplagte til eksempelvis klatrere eller løbere, der vil have armene fri og vil nemt kunne orientere sig op til 100 meter frem med en lysstyrke på 100 lumen.

Lyser længere end Eiffeltårnet
Den kraftigste af de seks hårdføre lygter fra VARTA er Indestructible Beam Lantern. Den kan lyse helt op til 350 meter – altså længere end Eiffeltårnet er højt. Lysstyrken er på hele 150 lumen og er oplagt til håndværkere eller sikkerhedsfolk, der skal kunne få øje på alt omkring sig. En solid gummibelægning og en ekstra tyk konstruktion sikrer, at den klarer de mest ekstreme situationer og kan tåle et fald på fire meter.


Tilgængelighed og garanti
VARTAs Indestructible-lygter har alle tre års garanti og fås bl.a. hos Bauhaus og Spejder Sport.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.