Roskilde Fjordens El A/S

Elektriker til private

El-installationer | Skrevet af Roskilde Fjordens El A/S d. 12. august 2016

Roskilde Fjordens El A/S udfører stort set alle former for el-arbejde for private forbrugere. Det er især forventningsafstemningen før tilbudsgivning, der gør, at vores kunder ofte overraskes over de detaljer vi ser. “Vi sælger ikke kunden noget de ikke har behov for” udtaler Naja fra Roskilde Fjordens El A/S og fortsætter “vi bruger kvalitetsmaterialer og går ikke på kompromis med kvalitet og det gode håndværk. Vi overholder alle aftaler og er altid nemme at få fat i enten på telefonen eller på e-mail. Vi kan komme ud og give et uforpligtende tilbud og tale løsningsforslag”. På Anmeld Håndværker kan man læse, at det ikke kun er tom snak. Der er rigtig mange forbrugere som anmelder virksomheden positivt og de skriver endda flotte tekster til anmeldelserne.


Virksomheden udfører også større opgaver som involverer andre håndværkere. “Vi har vores egne, faste samarbejdspartnere inden for alle fag og vi styrer hele byggeprocessen hvis dette ønskes” udtaler Naja. Rent faktisk bliver det ikke dyrere at involvere flere håndværkere, da alle virksomhederne fakturerer individuelt. Tilgengæld så forløber det hele efter en fast tidsplan og med respekt for hinanden. Roskilde Fjordens El A/S har vundet prisen ÅRETS EL-INSTALLATØR i 2012, 2014 og 2016.



Roskilde Fjordens El A/S

Roskilde Fjordens El A/S lægger stor vægt på kvalitet, service og rådgivning. Vi er medlem af Tekniq og gør meget ud af, at holde os ajour omkring den nyeste lovgivning på el-området. Når du har brug for en el-installatør, er det vigtigt, at du/I vælger en der er autoriseret, som lovgivningen kræver. Roskilde Fjordens El A/S består af 12 medarbejdere, der er klar til at servicere lokalt. Vi har åbnet en afdeling i Hillerød på Høgevej 8B og er klar til at servicere vores kunder i det Nordsjællandske. Telefonnummeret til Hillerød afdelingen er 48 26 27 00

Kontaktoplysninger

Håndværkervænget 7
4000 Roskilde

E-mail: fj@fj-el.dk Telefon: 46787879