Effektiv pleje og planering af plænen.

Græsplæne og planter | Skrevet af d. 4. februar 2008

Den rigtige® plænedres er en topdressing til græsplæner. Plænedres indeholder en årsvariation af have-park kompost samt specialsand. Komposten er såkaldt madraskompost, som er kendetegnet ved ensartethed, modenhed (pga. lang komposteringstid) samt intet ukrudt eller plantesygdomme. Plænedresset er helt findelt, og det er derfor let at fordele og falder nemt ned mellem græsstråene, hvor det hurtigt blandes med det øverste vækstlag og fremmer vækstbetingelserne.


Topdressing til græsplæner bruges til at udbedre småhuller og ujævnheder, således at plænens overflade bliver pæn jævn. Ved anvendelse af topdressing forbedres det øverste vækstlag desuden, og på denne måde får græsrødderne bedre vækstforhold, og græsplænen bliver tættere og flottere. Topdressing er også ideel ved eftersåning, idet frøenes spiringsforhold forbedres væsentligt ved opblanding i topdressing.

Den rigtige® plænedress er desuden god gødning til plænen, og topdresses der med 8 mm årligt, vil det normalt dække plænes behov for fosfor (P) og kalium (K). Plænen behøver kun ekstra tilførsel af en billig kvælstofsgødning (N).


Den rigtige® plænedres fås i poser á 22 liter eller som bigbag leveret direkte på kundens adresse.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.