Detaljens mester

Køkkenet | Skrevet af d. 16. november 2010

Godt design tiltaler den moderne forbruger, og JACOB JENSEN™ Kitchen 2 har derfor vundet stor respekt for sin stringente og klassiske stil. Men designer-køkkenet er meget mere end de store linjer. Designet er tænkt ind i hver eneste af hverdagens små og store detaljer, som gør arbejdet i køkkenet både lettere og sjovere.


Hvilke andre designkøkkener tilbyder for eksempel et veldesignet pop-up elstik eller tænker på at afslutte granitbordpladen med smukke, skrå kanter? Eller kogesektionen, der er planlimet i bordpladen, så overgangen bliver næsten usynlig.


En ekstra skuffe i skuffen er en anden detalje, som gør det lettere at holde orden, og sokkelskuffer kan gemme mange store ting lige fra sodavandskasser til elektriske maskiner. Selv grebene er patenterede og utroligt enkle i deres udformning.

Jacob Jensen Design er netop kendt for sit gennemtænkte design og sin store forkærlighed for detaljerne. JACOB JENSEN™ Kitchen 2 er et smukt og veldesignet køkken i en fornuftig priskategori, hvor brugerne kan glæde sig til at bruge det hver eneste dag.

Der er tænkt over hvert element, hvert hjørne, hver detalje og hvert eneste tekniske udstyr, som hver især indgår i helheden med sin egen funktion. Hvert element taler samme formsprog og fuldender dermed udtrykket af det enestående og stringente.

”Netop de veldesignede detaljer er med til at gøre det til en daglig oplevelse at arbejde i et køkken designet af Jacob Jensen Design, og ingen kan vel sige sig fri for at synes, at det er sjovt at bruge de tekniske finesser,” siger brand manager Merete Steenberg Thomsen

Smarte finesser
Forbrugerne fokuserer i dag meget på det funktionelle, og de smarte, tekniske finesser har specielt mange mandlige tilhængere. Det gælder for eksempel pop-up el-stikket, der er superpraktisk, når blenderen skal bruges til madlavningen. Og så er det tilmed veldesignet, så det passer ind i stilen.

JACOB JENSEN™ Kitchen 2 rammer præcist ind i tidens trend med sin moderne, stramme og meget skandinaviske stil. De lodrette fronter står skarpt, og de rene linjer er i centrum, uden at det stjæler opmærksomheden fra det essentielle i et køkken. JACOB JENSEN™ Kitchen 2 er den minimalistiske lillesøster til JACOB JENSEN™ Kitchen 1.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.