Less is more – Multifunktionelle møbler!

Møbler | Skrevet af d. 2. september 2011

Ny designvirksomhed “Small Rooms” har fokus på pladsbesparende og multifunktionelle designmøbler. Small Rooms præsentere for første gang eget design, entremøblet HOLLY Bench.

Small Rooms er en ny designvirksomhed der importere og producere pladsbesparende og multifunktionelle designmøbler. Small Rooms håndplukker enkelte og få produkter der løser hverdagens udfordringer på en smuk og funktionel måde.


Stifteren bag Small Rooms, Kenneth Malev, har længe gerne ville finde og sælge produkter til lejligheder der er pladsbesparende og har flere funktioner. Netop fordi plads er en mangelvare når man bor i lejlighed. Jeg er selv flyttet fra hus til lejlighed og kender derfor selv til udfordringerne der er med at få plads til det hele, udtaler Kenneth Malev.
Jeg er sikker på at vi med Small Rooms har ramt det nye sort, med less is more, møbler der har flere funktioner, et godt design og god kvalitet.
Vi sætter en ære i, løbende at finde udvalgte produkter samt egen produktion der kan leve op til disse krav. Vi vil være en niche indenfor multifunktionelle møbler og det første kunderne tænker på når der opstår pladsmangel i deres lejlighed, udtaler Kenneth Malev.
Ambitionerne er dog ikke small hos Kenneth Malev, han vil de kommende år udvikle virksomheden til konceptbutikker rundt om i verden.

Copenhagen design fair (CODE11) er den første messe vi deltager i, og vi vil for første gang præsentere vores eget multifunktionelle entremøbel “HOLLY Bench”. Så kik ind… slutter Keneth Malev



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.