Skovlunde ApS – Vinduespladsen

Design din egen hoveddør

Døre & vinduer | Skrevet af Skovlunde ApS – Vinduespladsen d. 5. december 2006

På VInduesPladsen finder du et utal af facadedøre. Alle disse døre er individuelt designet. Dørenes design er skabt i et samspil imellem kunde og konsulent. På den måde får kunden sin ønskedør. VInduesPladsen koncept er et enestående kundevenligt koncept. Har du ikke også lyst til at være med,når din nye hoveddør skal designes?

VInduePladsens facadedøre kan monteres med “nokker” i karmen, hvilket vanskeliggør indbrud. Endvidere anvendes som standard minimum 6-stiftede låsecylindre i vore facadedøre, der ikke kan åbnes med “bankenøgle”, som vist i TV program.


Lagervarer fra VInduesPadsen
Mange kunder er interesseret i standardprodukter, som helt naturligt er billigere end produkter, der er fremstillet til individuelle løsninger. Her finder man det helt store udvalg på VInduesPladsen idet der indenfor kædesamarbejdet er mere end 7000 elementer på lager. Vælger man lagervarer, så kan man altså omgående gå i gang.

VInduesPladsen har tre afdelinger, alle med store udstillinger, hvor du kan hente inspiration. Ikke blot vinduer og døre, men også trapper og færdige kviste.

Bestil en gratis opmåling og få vejledning af VinduesPladsens konsulenter på telefon 78 73 15 05.

Inspiration



Skovlunde ApS – Vinduespladsen

Hos Vinduespladsen finder du et stort udvalg i vinduer og facadedøre i både træ, træ/aluminium og plast, indvendige døre, trapper og kviste. Du har også mulighed for, sammen med deres erfarne konsulenter, at designe dine egne vinduer og døre.

customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Brochurer
VinduesPladsen – Trappebrochure
Skovlunde ApS – Vinduespladsen
VinduesPladsen – Døre & Vinduer
Skovlunde ApS – Vinduespladsen
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.