Den rigtige® turboplæne. Hurtig spiring – langsom vækst.

Græsplæne og planter | Skrevet af d. 1. februar 2008

Den rigtige® turboplæne består af græsfrø af høj kvalitet, som alle er beskyttet af en speciel vækststimulator kaldet Germinator®.


Germinator® består bl.a. af enzymer, proteiner, vækststimulerende midler og mikronæringsstoffer, som støtter frøet i den første kritiske etableringsfase og beskytter det mod sygdomsangreb. De gode egenskaber ved Germinator® bevirker, at rodnettet styrkes, at skudtætheden øges og at græsset får en bedre modstandsdygtighed over for sygdomsangreb. Ved at så frø beskyttet af Germinator® sikres frøene en særdeles god start, og den nye græsplæne kan hurtigere tages i brug.


På trods af den hurtige etablering består græsblandingen af langsomt voksende græssorter, som efter etablering skal klippes 25% færre gange end lavprisfrø.

Den rigtige® turboplæne er også velegnet til eftersåning. Den rigtige® turboplæne findes i 1 kg og 2½ kg kartoner som rækker til hhv. 50 m2 og 125 m2.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.