Bostik A/S

Den perfekte fuge i badeværelset

Badeværelset | Skrevet af Bostik A/S d. 22. juni 2009

Fugefjerner
Skal den gamle fuge skiftes, anvender man den effektive fugeskærer. Med den er der ingen risiko for at skære og beskadige den bagvedliggende vådrumsmembran, en skade der ofte ses, når man anvender en hobbykniv. Med fugefjerneren kan man trække, skubbe og skrabe den gamle fuge væk, uden at ridse og beskadige fliserne.

Rengøring
Til rengøring inden fugning af fliser og klinker bruges en speciel serviet, der er alkoholbaseret og effektiv fjerner fedt og bakterie, som derved sikrer en ren og fast væg, hvor den nye fuge hæfter godt og derved giver sikkerhed for en tæt fuge. NB! Servietten kan yderligere bruges til rengøring af værktøj og hænder.


Cornertape
Som navnet antyder, består Cornertape af en maskerings-tape af tynd aluminium, der hæfter på en klar plastfolie. Maskeringstapen har en åben rille, som svarer til bredden af den fuge, man vil lave. Efter at have fjernet den gamle fuge og renset med servietten, klæbes maskeringstapen ind i hjørnet eller langs kanten. Det foregår sikkert og nemt ved at føre rullen med tape langs væggen. Når tapen sidder fast, fjerner man plastfolien og fugemassen påføres, hvorefter den glittes med det medfølgende værktøj.
Man vælger selv sin fugebredde. Cornertape fås til forskellige bredde 2,5 4, 6 og 8 mm i ruller med 2,5 m længde til brusekabine eller køkkenbord og i 25 m ruller til badeværelset.
Cornertape fås i byggemarkeder, håndværker- og flisebutikker. Nærmere oplysninger på www.bostik.dk og tlf. 4481 1500.

Sådan gør du:
1. Fjern fugen
2. Rengør med renseserviet
3. Påfør Cornertape
4. Fjern plastfolien
5. Påfør fugemasse
6. Form fugen



customer-logo

Firma Adresse

Naverland 2
2600 Glostrup

Nyeste artikler fra Bostik A/S
Den perfekte fuge i badeværelset
Bostik A/S
Den perfekte fuge i badeværelset
Læs artikel
Bostik fix flyt
Bostik A/S
Bostik fix flyt
Læs artikel
Bostik gulvspartel byg ude
Bostik A/S
Bostik gulvspartel byg ude
Læs artikel
Bostik klinkefuge
Bostik A/S
Bostik klinkefuge
Læs artikel
Brochurer
Bostik Spartling på væg og loft
Bostik A/S

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.