bygogbolig.dk
Torsdag d. 19 oktober 2017 kl. 22:06 Om os Kontakt os
Mads Teiss�e og Peter Birkelund

NYHEDER

Dansk firma forhandler storkøkkener til virksomheder og institutioner

Dansk firma forhandler storkøkkener til virksomheder og institutioner
Det gælder for både virksomheder og institutioner af en vis størrelse, at storkøkkenet har en særdeles væsentlig funktion i hverdagen. Dette skyldes især, at det er storkøkkenets formåen, der kommer til at afgøre, hvorvidt personale, besøgende og eventuelle beboere kan se frem til måltider af høj eller lav kvalitet. Derfor vil det også altid være værd at sørge for, at storkøkkenet så vidt muligt lever op til de forventninger, der måtte være i det miljø, det befinder sig i.

Nedenfor finder du en række overvejelser, som kan være fordelagtige at gøre sig, hvis man vil finde frem til et storkøkken, som netop matcher denne beskrivelse.Bliv klar over behovene til køkkenet
For finde frem til den helt rigtige type storkøkken er det først og fremmest vigtigt, at man bliver klar over, hvilke køkkenmæssige behov den aktuelle virksomhed eller institution har. I den forbindelse kan man med fordel tage i betragtning, hvor mange køkkenet skal betjene, og hvor meget personale der skal færdes i køkkenet ad gangen. Dette har nemlig en betydelig indflydelse på, hvor stort køkkenet bør være, og hvor meget udstyr det skal rumme.

For at blive klar over, hvilket inventar storkøkkenet skal indeholde, er det naturligvis også helt centralt at vurdere, hvilke overordnede funktioner køkkenet skal have. Eksempelvis vil der være stor forskel på, hvilket udstyr man må anskaffe, alt efter om der er tale om et køkken, der skal kunne producere alle former for måltider, eller om køkkenet primært skal kunne servere drikkevarer og helt lette retter.

Endelig vil det også være en god idé at overveje, hvem der skal kunne gøre brug af storkøkkenets inventar. Hvis køkkenet kun skal bruges af et uddannet køkkenpersonale, kan man nemlig bedre slå sig løs i forhold til at anskaffe alverdens specialudstyr og smarte køkkenmaskiner. Dette kunne eksempelvis være tilfældet for en del større virksomheder, hvor storkøkkenet fungerer som en del af kantinen. Man kan dog også sagtens forestille sig en lang række af tilfælde, hvor det i højere grad vil være nødvendigt, at personer, som ikke er en del af køkkenpersonalet, også let skal kunne anvende storkøkkenets faciliteter. Dette vil for eksempel ofte være tilfældet i flere institutioner, der huser overnattende beboere, som måske gerne vil have mulighed for at gøre brug af storkøkkenet uden for dets normale åbningstid.

Overvej topprioriteter
Udover at det er fordelagtigt, at man således bliver klar over de behov, der måtte være i forhold til den aktuelle virksomhed eller institutions nye storkøkken, er det også en god idé at overveje, hvilke kvaliteter ved køkkenet, man har som topprioritet. I den forbindelse kan man eksempelvis være tvunget til at vælge mellem den billigst mulige pris og andre fordele, såsom pænt design eller mange smarte funktioner. Alt efter hvilket budget man har til at købe det nye storkøkken, og i hvilken sammenhæng dette skal bruges, kan det svinge meget, hvilke af de forskellige fordele man bør prioritere.

Man kan dog alligevel argumentere, at kvalitetsvarer vil være en fordelagtig topprioritet i langt de fleste tilfælde. Det at vælge kvalitetsvarer i så vidt muligt omfang vil nemlig ofte kunne betale sig på længere sigt, fordi man således får noget inventar, som holder sig pænt og fungerer i meget lang tid, inden det skal skiftes ud.

Få professionel vejledning til valg af storkøkken
Hvis man har svært ved at finde rundt i alle de forskellige aspekter, der er at tage stilling til, når man er på jagt efter det ideelle storkøkken, kan det være værd at opsøge professionel assistance. Dette er der heldigvis også gode muligheder for. Rundt omkring hos de mange forskellige storkøkkenforhandlere sidder der nemlig personale, som har stor erfaring og ekspertise indenfor netop dette område. Hvis man tager kontakt til en kompetent storkøkkenforhandler, er der derfor gode chancer for, at denne kan bidrage med en bedre forståelse for de forskellige fordele og ulemper, der kan være ved det køkkenudstyr, der findes på markedet. Og dermed har storkøkkenforhandlerne altså gode forudsætninger for at hjælpe med at vælge det rette inventar til det enkelte storkøkken.

Hos flere af de eksisterende storkøkkenforhandlere er det derudover også muligt at finde personale, som kan hjælpe med at vurdere, hvordan man på den mest hensigtsmæssige og praktiske måde kan indrette sit storkøkken, når man har fundet frem til det rette inventar.

Du kan læse meget mere om de forskellige muligheder, der findes indenfor inventar til storkøkkener, på hjemmesiden, Cateringinventar.dk.


Print artikel >>

Hvordan hjælper artiklen dig?

Den er inspirerende
Den er brugbar
Jeg fik købe-/byggelyst
Den hjælper mig ikke
Hjemmeside >> Se brochure >> Forhandler >>
Partnertekst
Showroom/udstilling
Kontakt firmaet for at høre om steder, hvor du kan se produkterne udstillet
INDHENT BYGGE TILBUD
INDHENT ANDRE HÅNDVÆRKERTILBUD
Nyt murværk >> Nyt facade >> Nyt tag >>
Nyt vindue >> Nyt bad >> Nye el-install. >>
Nyt gulv >> Ny maling >> Ny belægning >>
Nye fliser >> Ny tilbygning >> Nyt 1. sal >>
BROCHURER
Nyt tag - 300x250

bygogbolig.dk

Hvad søger du?
Tilmeld dig gratis til bygogbolig.dk’s Bygge klub for boligejere.
Du får viden om dit byggeri, billigere byggematerialer og meget mere.
Se et nyhedsbrev her
Nyhedsbrev for bygherre
Nyhedsbrev for håndværkere
Service & regler
- Brochure service
- Blog byggeriet
- Indhent tilbud
- Find håndværker
- Byggereglementer
- Byggeregler og blanketter
- Kontrakter og forbruger tips
- Pjecer
- Anke & klagenævn
- Projekter
Funktioner & leg
- Indhent tilbud
- Design dit hjem
- Se videoer
For håndværkere
- Kontrakter
- Se byggeopgaver
- Bliv en bedre håndværker
- Kurser og uddannelser
- Byggereglementer
- Byggeregler
- Blanketter & aftalesedler
- Entrepriseret fra A-Z
Tilmeld firma her
- Håndværker
- Arkitekt
- Advokat
- Byggesagkyndig
Log ind
SITEMAP
BOLIGEJER
Andelsbolig
Fritidshus
Kolonihave
Lejebolig
Lejlighed
Villa / rækkehus
HAVEN
Drivhuse og havecentre
Flaget
Fliser og sten
Græsplæne og grønt
Havemøbler
Haveredskaber
Hegn og hæk
Legeredskaber
Pool og udespa
Terrasser
Udekøkken og grill
HUSET
Carporte
Døre & vinduer
El-installationer
Energi & miljø
Gulv, væg & loft
Isolering & klima
Kloak & dræn
Markiser
Mur & facade
Opvarmning
Sikkerhed
Skadedyr
Solceller og Energi
Tag & tagrender
Trapper & altaner
Varmepumper & Jordvarme
INDRETNING
Belysning
Centralstøvsuger
Det moderne hus
Gardin/persienne
Gulv og tæpper
Hjemmekontor
Maling og farver
Møbler
KØKKEN OG BAD
Badeværelset
Fliser og terrazzo
Gulvafløb
Husholdning
Hårde hvidevarer
Køkkenet
Sanitet
Spabad
NYBYG
Bjælkehuse
Elementhuse
Murstensvilla
Om- og tilbygning
Sommerhus
Træhuse
Udestuer
Unikke arkitekthuse
PAPIR OG LOVE
Finansiering
Flytning
Forsikringer
Instanser
Køb og salg
Naboret/pligter
Skatten
PROFESSIONEL
Arkitekt
Byggesagkyndig
El og VVS
El-værktøj
Kontor
Maskiner
Materialer inde
Materialer ude
Sikkerhed
Tele og data
Udlejning
Værktøj
© 1998-2017 bygogbolig.dk ApS