Cobb Scandinavia ApS

Cobb grill – bedste til BBQ

Havemøbler | Skrevet af Cobb Scandinavia ApS d. 26. juni 2007

Cobb er med en vægt på ca. 4 kilo meget praktisk og nem at medbringe på udflugter i det fri. Cobb er på grund af sine gode egenskaber en naturlig del i altanmiljøer, hvor den især fremhæves positivt for at optage begrænset plads, ligesom den er røgfri og derfor ikke generer de øvrige beboere i en etageejendom.


Økonomisk set behøver man ikke afholde sig fra at lave kun én kuvert på Cobb, selvom den faktisk har kapacitet til at mætte seks personer. Der skal kun bruges 6 til 8 briketter – alt efter briketternes kvalitet – hvad enten man er alene eller fuldtallig. Er man flere til spisning kan alle nå grillen og stege sit kød hver især, hvis den placeres midt på bordet. Og det sker der ikke noget ved, for Cobb bliver kun varm på indersiden, hvorfor den nemt kan flyttes, selv når der er fuld gang i den. Briketterne rækker i op til tre effektive timer.


Der fås tilbehør til Cobb, så den ikke alene kan bruges som raclette, fondue eller til at grille på. En wok eller en pande kan ligeledes anvendes, og inde i selve grillen kan der stå en gryde. Derfor er Cobb også et udmærket alternativ som udekøkken, hvis helårskøkkenet er i fuldt brug, og der kommer mange til spisning – uanset årstid.


Det er selve opbygningen af Cobb, der gør den så fleksibel i brugen og nem at håndtere. Den er bygget op på en rustfri stålbase, der er formet, så den suger luft ind. Luften danner en isolerende skal, der gør, at grillens ydre ikke bliver varm. Herved undgås strålevarme, så brugen af lange redskaber er ikke nødvendig. Inderskålen kan tages op og nede i bunden findes en integreret grillstarter, der er så nem at betjene, at alle kan gøre det. Rundt om briketterne er skabt en rende, hvori der kan lægges grønsager eller hældes øl eller rødvin. Det giver en kraftfuld smag og en fantastisk mørhed til kødet. Tilmed giver det en herlig sauce, når fedtstoffet fra kødet drypper ned i eksempelvis rødvinen.
To andre store fordele er, at når nævnte fedtstof ikke kommer i berøring med briketterne, udvikles der ikke flammer og røg. Og det er det, der gør Cobb så ideel til brug på altaner, på campingturen eller på terrassen. Cobb kan desuden skilles ad, og de rustfrie dele kan vaskes i opvaskemaskinen!


Cobb er designet til at gøre optimalt brug af den varme, der er i grillen. Den behøver derfor kun 6-8 briketter for at opnå en tilstrækkelig temperatur til at tilberede mad i 2-3 timer.

Grill-pladen og låget må ikke anbringes på grillen under optænding.



customer-logo

Firma Adresse

Hammervej 32
7900 Nykøbing M

Nyeste artikler fra Cobb Scandinavia ApS
Madlavningstips
Cobb Scandinavia ApS
Madlavningstips
Læs artikel
Selvoprullende vandslange
Cobb Scandinavia ApS
Selvoprullende vandslange
Læs artikel
Cobb grill – bedste til BBQ
Cobb Scandinavia ApS
Cobb grill – bedste til BBQ
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.