bozel – vi giver idéerne liv

Elementhuse | Skrevet af d. 17. august 2011

bozel er et designfirma, der gennem anderledes tænkning og brug af verden som inspiration, giver dig muligheden for at få et anderledes lavenergihus. De arbejder med top professionelle Danske entreprenører, gennemprøvede kvalitetssikringssystemer og sikkert byggeri fra første streg til afleveret hus.

Frank Børlum Petersen er skaberen af bozel og idémanden bag konceptet. Med sine 53 år, har han brugt de sidste 30 år på at arbejde med boligindretning og han har skabt verden som sin arbejdsplads. Således er idéerne bag bozel blevet skabt i 30.000 fods højde, på lange bjergvandringer, på toppen af den kinesiske mur og under havoverfladen i selskab med 1000 farvestrålende fisk.
De seneste 6 år har Frank arbejdet med boligindretning i Irland, hvor hans innovative idéer og anderledes tænkning bragte ham i både irske og engelske medier.


Med udgangspunkt i bozels mission:

  • “at skabe lavenergihuse til priser, der er for enhver – mens de stræber efter det absolutte, samt skabe et internationalt koncept af eksklusive og energirigtige løsninger efter det danske koncept: Danish Design Direct.”

    Kan bozel opfylde deres vision:

  • “At være et kendt brand som branchens førende udvikler af lavenergihuse og eksklusive design- og indretningsløsninger.”
  • “Skabe resultater, der sikrer vor vækst og udvikling.”

    Intet af dette er muligt, hvis bozel ikke opfylder deres værdier i dagligdagen. Derfor har de udviklet følgende værdigrundlag:

  • “Vi skal etablere åbenhjertige relationer præget af troværdighed og dialog. “

    Kun sådan, kan bozel leve op til deres motto om:

  • “At den succes vi skaber for andre, danner grundlag for vor egen.”


  • customer-logo

    Firma Adresse


    Kontaktoplysninger

    E-mail: Telefon: Hjemmeside:

    Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

    Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

    Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

    Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

    Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.