Benée Funkis

Elementhuse | Skrevet af d. 19. maj 2011

I takt med at vore kunder fordrede BenèeBungalows som længer og vinkler udviklede vi den moderne arkitektur i flere retninger, men altid med samme høje arkitektoniske udgangspunkt. Samlet set kalder vi disse huse for BenèeFunkis, men kært barn har mange navne.

De flotte linier i BenèeFunkis er skabt af arkitekt Jørn Poulsen fra Luplau & Poulsen arkitekter i samarbejde med Klaus Benèe og er arkitektonisk kendetegnet ved de de lidt kasseformede huse med fladt tag eller en lav ensidig taghældning på typisk 5 grader som står markant og flot. Altid med den bedste tagkonstruktion i form af et varmt tag med betonelementer og isolering ovenpå dækket.


Arkitekten sørger for at binde vinduer og facader sammen så det hele bliver med sammenhæng og flotte linier, bla. Med markerede felter og store vinduespartier og brede vinduer til værelserne. De giver ikke bare mest, men også bedst lys.

Grundlæggende opføres husene enten blank muret (i mursten) med mursten helt efter kundens valg, eller huset opføres i massive porrebetonblokke som afsluttes med 2 lag puds. Et med armering så revnedannelser og afskalninger kan undgås og en afsluttende hvid eller indfarvet puds.

Ønskes carporten integreret kan den laves som hen helhed i boligen eller som en sammenbygget carport stadig i samme flotte materialer som resten af huset. Alternativ passe en stålcarport et en carport fra vognly.dk fortrinligt sammen med et BenéeFunkis hus.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.