Bakteriefrie garderobeskabe øger hygiejnen

Kontor | Skrevet af d. 3. juli 2008

Det er ikke kun arbejdstøj og privat tøj, der bytter plads i garderobeskabet på arbejdspladsen. Når en medarbejder besøger skabet før og efter arbejdstid, vil der uden tvivl følge bakterier med både fra dagens arbejde og hjemmet, selv om alle forholdsregler er fulgt. Tøj, hænder og ikke mindst sko har været i kontakt med mange ting i løbet af dagen, og efter fyraften har bakterierne frit spil til at udvikle sig til en cocktail, der særligt er farlig i arbejdet med fødevarer og syge eller ældre mennesker.


Maling reducerer bakterierne
Der findes et alternativ til at have garderobeskabe med farlige bakteriekulturer i omklædningsrummet. Den danske leverandør af lagerinventar, Hans Schourup A/S, tilbyder som de eneste i Danmark LINK garderobeskabe, der både udvendigt og indvendigt er malet med en bakteriehæmmende maling, som på 2 timer dræber 90 % af de bakterier, der sidder på skabets sider. Efter 18 timer er flere end 99 % af bakterierne forsvundet.
– Skabene efterspørges især af fødevarevirksomheder og i sundhedssektoren, hvor hygiejne er et væsentligt emne. Malingen modvirker, at bakterier fra privat tøj overføres til arbejdstøj eller omvendt, selv om det skal hænge i samme skab, siger Troels Jensen, direktør for Hans Schourup A/S.
– En god hygiejne kræver mange tiltag, og med LINK garderobeskabe forebygger man, at det er garderoben, der giver anledning til fx spredning af sygdomme eller produktionstab i fødevarevirksomheder, hvis bakterier er havnet i maden.


Bakteriehæmmende på livstid
Den bakteriehæmmende teknologi, der anvendes til LINK garderobeskabe, hedder BioCote®. BioCote bliver tilført som et tilsætningsstof i pulverlakeringen og indgår dermed som en del af materialet. Det betyder, at den bakterienedbrydende virkning ikke udvaskes ved fx rengøring, men bevarer sin effekt gennem hele skabets levetid.
– Både selve LINK skabene og malingen er af en rigtig god kvalitet. Uafhængige tests har vist, at den bakteriehæmmende effekt holder lige så længe som skabene – og det er mange år, fortæller Troels Jensen.
– I forhold til andre hygiejnetiltag er LINK garderobeskabe en stor forbedring for en lille ekstra investering. Skabene er samtidig ekstra sikret mod indbrud, og så kan man få dem i 6 klare farver, som kan kombineres på kryds og tværs, slutter Troels Jensen.
Hans Schourup har skabene på lager, så de kan leveres hurtigt og desuden tilpasses individuelle behov.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.