Duravit

Badeværelse til hele familien

Badeværelset | Skrevet af Duravit d. 21. august 2014

Det skal være praktisk og i høj kvalitet. Der stilles store krav til familiens badeværelse fra såvel ung som gammel. Det er det rum i huset, hvor de helt små kan have store fornøjelser med badning og senere som teenagere vil de tilbringe en stor del af deres tid i selv samme rum. Derfor kræves det at indretningen af badeværelset er holdbart, praktisk og robust. På samme tid opfattes badeværelset som et privat rum af forældrene, hvor der kan slappes af i en behagelig og imødekommende atmosfære. Ovenstående krav matches perfekt af vores Ketho og 2nd floor serie. Det gode håndværk sikrer langsigtet holdbarhed, selvom det udsættes for hård behandling af de små børn. Vaskeskabene, spejlene, spejlskabene og ekstra skabe til opbevaring kan leveres i flere forskellige størrelser og giver dig frihed til indretningen af din families fremtidige badeværelse.


Ketho – møblerne der tilpasser sig dit badeværelse
Som et visuelt link mellem håndvask og badekar har valget af baderumsmøbler en afgørende indflydelse på den overordnede stemning på badeværelset. Ved udviklingen af Ketho serien valgte Duravit derfor at samarbejde med en respekteret møbeldesigner: Christian Werner. Werner’s tankegang var “møbler ud på badeværelset” og designede en serie der er fleksibel nok til at passe ethvert moderne badeværelse.

Serien er kendetegnet ved klare, rektangulære former med en delikat ramme der giver møblet et ekstra touch. Et andet karakteristisk træk ved møblerne er det kontinuerlige aluminiumsgreb, der går på tværs af fronterne i rytmiske intervaller. Grebene er forsænket i frontpladen, så det er behageligt at anvende for unge, ældre, høje og lave personer.


Møblerne er robuste og holdbare i enhver henseende. Alle enkelte dele i møblerne er belagt med melamindekor på begge sider og med vandtætte kanter der kan modstå en stor del vandsprøjt. Møblerne er modstandsdygtige overfor fugt. Takket være den integrerede SoftClose funktion med silikonedæmpere, lukker døre og skuffer altid jævnt og roligt.

Forskellige farver på møblerne fremhæver formerne: hvid, basalt og grafit mat skaber underfundighed, mens rød mat skaber en kraftfuld farvekombination på badeværelset. Den matte struktur i overfladerne giver et behageligt look – en egenskab der går igen ved panelerne til badekar: Ketho tilbyder ensartet design til alle produkter på badeværelset og er med til at skabe et harmonisk helhedsindtryk, som mange mennesker kan identificere sig med og sikrer glæde i hele badeværelsets levetid. Kombineret med god værdi for pengene, er Ketho den ideelle serie til det moderne og krævende badeværelse.

2nd floor – badeværelset der lever op til de højeste krav
Sieger Design satte sig for at skabe en behagelig atmosfære med masser af nye muligheder på badeværelset, da de skulle designe 2nd floor serien. Det overordnede udseende er venligt og indbydende og er kendetegnet ved elegante proportioner, sofistikerede detaljer og rene linier. De praktiske aspekter er imidlertid ikke forsømt. Høj kvalitet på materialerne, funktionalitet og æstetik forenes og garanterer lang levetid: med porcelæn, møbler, badekar og brusekar i forskellige dimensioner, rengøringsvenlige overflader og træfarver lige fra rosentræ, ibenholt og lys eg til lakeret hvid højglans er det muligt at designe meget individuelle badeværelser. Med et væld af produktvarianter, opfylder 2nd floor de forskellige brugeres behov og giver overraskende god værdi for pengene i dette segment med merværdi i form af forskellighed og design.


Det “lave” design på håndvaske, badekar og brusekar harmonerer perfekt med det udvendige lette look. Serien omfatter alt fra en lille vask til gæstebadeværelset til den store dobbelt håndvask på 120cm. Alt efter behov og individuel smag kan der tilkøbes rammer til håndvasken, vægmonteret eller gulvstående vaskeskab. Skuffer og låger på møblerne er selvlukkende og lukker forsigtigt for at beskytte sarte eller børns hænder. Spejle og spejlskabe er nemme at betjene: en lille sensor har erstattet kontakten og øger dermed komforten for alle brugere af badeværelset – det samme gør stikkontakten ved siden af hylderne inde i skabene, der kan bruges til f.eks hårtørreren.

2nd floor badekar og brusekar fremstår som møbler i sig selv. Udover indbygningsversioner findes der flere modeller, hvorpå der kan monteres træpaneler i samme farve som resten af møblerne på badeværelset. Modellen med udtrækkelig opbevaringsplads eller hylde er især familievenligt; dette kan også bruges som en siddeplads. Der findes også paneler med trin til badekar, hvor trinnet så samtidig kan fungere som håndklædeholder. De mange praktiske detaljer sikrer at dagligdagens besøg på badeværelset forløber glat og elegant og tilbyder også stor komfort på familiebadeværelset.



Duravit

Et badeværelse skal være et sted, hvor du slapper af og genopfrisker dig selv. Indretningen og valg af produkter er afgørende for din oplevelse - Modsat ferier skal du have dit badeværelse mange år frem i tiden.

Med Duravit's ekstraordinære produkter kan vi hjælpe dig med en flot indretning med tidsløse produkter, der sikrer glæde på badeværelset mange år frem i tiden.

customer-logo

Firma Adresse

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager

Nyeste artikler fra Duravit
Nyt spejlprogram fra Duravit
Duravit
Nyt spejlprogram fra Duravit
Læs artikel
Duravit støtter nyudklækkede arkitekter
Duravit
Duravit støtter nyudklækkede arkitekter
Læs artikel
Let design når nordiske højder
Duravit
Let design når nordiske højder
Læs artikel
Tegn dit eget drømmebad
Duravit
Tegn dit eget drømmebad
Læs artikel
Enestående arkitektur
Duravit
Enestående arkitektur
Læs artikel
Gør dit badeværelse større
Duravit
Gør dit badeværelse større
Læs artikel
Stonetto – har alle stenens kvaliteter
Duravit
Stonetto – har alle stenens kvaliteter
Læs artikel
Duravit på Dokk1 – En æstetisk totaloplevelse
Duravit
Duravit på Dokk1 – En æstetisk totaloplevelse
Læs artikel
Indlæs flere artikler...
Brochurer
PuraVida
Duravit
Badmagazin – Dream bathroom
Duravit
Starck 3
Duravit
D-Code
Duravit
SensoWash
Duravit
25 år med Starck
Duravit
Duravit
Cucina Edition 4
Duravit
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.