Arkitekttegnede lavenergihuse

Elementhuse | Skrevet af d. 12. august 2011

Hagemann Nybyg kan levere alle de efterspurgte modeller på typehuse samt individuelle huse, som lavenergihuse. Dette gælder både energiklasse 1 og 2.

Vi har stor erfaring og ekspertise i netop arkitekttegnede lavenergihuse og rådgiver gerne dig i alternative energiformer, som jordvarme, solenergi, opsamling af regnvand m.v.


Da alle vores efterspurgte modeller på typehuse samt individuelle huse er forsynet med 400mm isolering i gulve, 190mm i ydervægge samt 460 mm på loftet, er udgifterne til eksempelvis lavenergiklasse LE2015 minimale. Såfremt De ønsker lavenergiklasse LE2015, kan vi med vores byggekoncept opnå dette med en totaløkonomi, der hænger sammen i forhold til udgifterne til mere isolering, andre vinduesglastyper m.v.

Ved henvendelse kan vi rådgive dig yderligere eller give tilbud på netop den lavenergiløsning, der passer til dig og dit nye hus.


Betal ved indflytning i dit nyt lavenergihus
Opførelse af enfamiliehus på din egen grund, uden mellemfinansiering eller ubehagelige overraskelser.

Køber du et Hagemann Nybyg lavenergihus vælger du selv, om du ønsker at betale i mindre rater, efterhånden som byggeriet skrider frem, eller på én gang, ved byggeriets afslutning.
Den kontante udbetaling udgør kr. 50.000,-. Den resterende købesum klares med garantistillelse. Først på overtagelsesdagen skal den resterende købesum betales kontant for lavenergihuset.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.