Plastmo A/S

Arkitekttagrende i ægte zink – spændende design

Huset | Skrevet af Plastmo A/S d. 22. juni 2006

Plastmo Arkitekt tagrender er et nyt og spændende design til dig, der ønsker en mere eksklusiv husfacade. Plastmo Arkitek tagrender har en såkaldt kvart-rund profil eller lige bagkant. Det betyder, at renden slutter tæt op til sternen på huset.


Et anderledes design med et markant udtryk
Med Arkitekttagrenden gør Plastmo det økonomisk overkommeligt at få en anderledes og spændende tagrende på huset. Med sin karakteristiske lige bagkant slutter den tæt til sternen. Det er med til at give huset et mere markant udtryk. Den monteres nemt og enkelt i Plastmos konsoljern.

Zink arkitekt tagrender
Plastmo Arkitekt tagrender limes på samme lette måde som almindelige Plastmo tagrender. Limning giver tætte tagrender år efter år og medvirker til nærmest usynlige samlinger, der fuldender det enkle og eksklusive præg. For at limen kan holde i mange år er det vigtigt at benytte Plastmo Wipes inden tagrenderne limes.

Tagrender fås i størrelse 11. Nedløb fås i Ø75 mm.

Vind og vejr
Modstår selv de største udfordringer i det danske vejr – også saltvandståger/havgus, som findes i kystområder, og mindre forurenet luft.

Materialeegenskaber
Plastmo zinktagrender er produceret af massiv zink. Zinktagrender er ved fremstilling skinnende blanke, men ved påvirkning fra vand og ilt dannes naturligt en beskyttende grålig overflade på materialet. I overgangen fra den blanke overflade til den grålige patina dannes et hvidligt lag på zinken – hvidrust. Efter opsætning af tagrenden ses dette overgangsprodukt ikke tydeligt, idet det løbende skylles og slides af. Har tagrenderne derimod været fugtige under opbevaring eller transport, kan områder være angrebet af hvidrust inden opsætning. Dette har imidlertid ingen indvirkning på produktets anvendelighed, ligesom slutproduktet med tiden vil være det samme som en tagrende, der er opsat uden at være angrebet af hvidrust, nemlig en tagrendeløsning, der overalt har den smukke grålige patina. Da zink er et blødt materiale skal man under montage og eftersyn, altid stille stigens ene ben op ad et rendejern. Monteringen kan udføres i fugtigt vejr – ja selv i let frostvejr – og systemet kan endda loddes sammen på traditionel vis, hvis man ønsker det.

Nem beregning af materialeforbrug
Det er nemt for Gør-det-selv-folk at beregne materialeforbruget. På www.Plastmo.dk kan man beregne det nøjagtige materialeforbrug i forbindelse med det konkrete tagrendeprojekt. Her kan man også downloade tagrendebogen, der trin for trin beskriver processen.


Garanti
Plastmo yder 25 års garanti på zinktagrender (Plastmo Arkitekt). Garantien gælder for korrosionsskader med lækage til følge. Garantien omfatter ikke nogen form for følgeskader, herunder driftsskader o.lign.


Om Plastmo tagrender

  • Leder 15 % mere regn væk
    Plastmo Tagrender har en unik udformning, der leder 15% mere regn væk end tilsvarende tagrender på markedet.
  • Tætte samlinger med lim
    Alle Plastmo Tagrender samles hurtigt og enkelt med lim. Det giver tætte samlinger uanset om tagrenden er i plast, zink, aluzink eller stål.
  • Elegante tagrender
    Plastmo Tagrender er kendt for elegant design og diskrete samlinger. Det giver en flot finish.
  • Genbrug af rendejern
    Plastmo Tagrender passer i de fleste eksisterende rendejern. Med Plastmo kapsler skjules de gamle rendejern og du sparer dermed både tid og penge.
  • Skræddersyede løsninger
    Plastmo kan producere specielle tagrende dele i alle materialer. Plastmo kan således altid levere et komplet tagrendesystem.
  • Holdbare tagrender
    Plastmo Tagrender er meget holdbare og har en lang levetid. Plastmo kan derfor tilbyde markedets bedste garantier på op til 25 år.


  • Plastmo A/S

    Fælles for Plastmos tagløsninger er, at de er nemme at montere, de er vedligeholdelsesfrie og har en lang levetid. De egner sig også specielt til lette konstruktioner, som du selv kan bygge, hvor eksempelvis tegl og glas kræver kraftigere konstruktioner. Samtidig er der tale om komplette systemer, hvor der er tænkt på det hele. Du skal blot følge monteringsanvisningerne. Så får du en tagløsning, der holder i mange år.

    Nyeste artikler fra Plastmo A/S
    Nyd udsigten med et glasrækværk
    Plastmo A/S
    Nyd udsigten med et glasrækværk
    Læs artikel
    Sådan udskifter du en gammel terrasseoverdækning til ny!
    Plastmo A/S
    Sådan udskifter du en gammel terrasseoverdækning til ny!
    Læs artikel
    Plastmo opdaterer tagberegner
    Plastmo A/S
    Plastmo opdaterer tagberegner
    Læs artikel
    Plastmo Tagrender nu også med klik
    Plastmo A/S
    Plastmo Tagrender nu også med klik
    Læs artikel
    De gamle PVC-tagrender bliver genanvendt
    Plastmo A/S
    De gamle PVC-tagrender bliver genanvendt
    Læs artikel
    Den lange julegave til øl-entusiasten
    Plastmo A/S
    Den lange julegave til øl-entusiasten
    Læs artikel
    I efteråret er det oplagt at sikre sine tagrender
    Plastmo A/S
    I efteråret er det oplagt at sikre sine tagrender
    Læs artikel
    ACO Nedsivningsbrønd
    Plastmo A/S
    ACO Nedsivningsbrønd
    Læs artikel
    Indlæs flere artikler...
    Indlæs flere brochurer...

    Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

    Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

    Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

    Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.