Profilmetal A/S

Trapezplade i stål – ståltrapezplader

Carporte | Skrevet af Profilmetal A/S d. 25. december 2009

Profilmetal Trapezplader fremstilles af en galvaniseret stålplade, der er belagt med en vejrbestandig overflade. Stål giver styrke. Galvanisering og overfladebelægning sikrer en lang levetid og et minimalt behov for vedligehold. Der er god økonomi i en Profilmetal Trapezplade. Både når du køber pladen og i det lange løb.

Profilmetal Trapezplader fremstilles i et bredt udvalg af farver, så du kan få det udseende, du ønsker,og den farve, der passer til bygningen.


Du kan bestille pladerne i længder, der passer til bygningen. Det gør monteringen nem og hurtig. Du får så få samlinger som muligt og slipper for en masse tilpasninger.

Trapezprofil til Tag
Trapezprofiler i stål anvendes som tagbeklædning. Pladerne er en god og effektiv løsning på mange forskellige bygninger. Stålpladerne klippes på fixmål også kaldet din ønskede længde.

Trapezprofil tagplader er velegnet til såvel store som små bygninger. Opgaven kan være nybyggeri eller renovering af et eksisterende tag. Taget kan have meget fald eller være næsten fladt.


På billedet ses en landbrugsbygning, der har fået udskiftet et udtjent tag med Profilmetal Trapezplader. Profil 19 Tag er valgt på grund af det klassiske og stilrene udseende, der passer til bygningen. En økonomisk løsning, der nemt og hurtigt kunne føres ud i livet.

Profil 19 Tag bruges som tagbeklædning på nyopførte bygninger i alle størrelser.


Carporten her er opført i en galvaniseret ståltrapez for at få et stærkt tag som kan monteres med lille fald. Samtidig giver det et flot udseende med en galvaniseret trapezprofil.



customer-logo

Firma Adresse

Juliesmindevej 2
4180 Sorø

Nyeste artikler fra Profilmetal A/S
Hvorfor vælge solceller?
Profilmetal A/S
Hvorfor vælge solceller?
Læs artikel
Tagstensplade
Profilmetal A/S
Tagstensplade
Læs artikel
Ståltagrender
Profilmetal A/S
Ståltagrender
Læs artikel
Trapezplade i stål – ståltrapezplader
Profilmetal A/S
Trapezplade i stål – ståltrapezplader
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.