Capella havepavillon

Havemøbler | Skrevet af d. 8. november 2011

Hvide eller kulørte havepavilloner
Capella havepavilloner er med rundbuede panoramavinduer i alle sektioner, der giver et fantastisk lysindfald og udsigt hele vejen rundt.

Stort set alle Savanna Outdoor´s kunder, der ønsker en hvid eller kulørt havepavillon vælger selv at male den.


Savanna Outdoor leverer hver sektion dypimprægneret 3 gange således at imprægneringen også er trængt ind i endetræet i alle sektionerne.

  • Først dyppes sektionen i farveløs imprægnering med fungicider (svampedræbende)
  • Derefter 2 gange i imprægnering med farve.
  • Fordelen ved at få leveret havepavillonen på denne måde er, at du så også ved selvsyn kan konstatere hvilken udsøgt fyrretræskvalitet havepavillonen er udført i og som er ovntørret ned til 18% vand.

    Når havepavillonen leveres er den således grundbehandlet og du kan male den når det passer dig. Der anvendes Flügger 98 Aqua, Hvid – plast-alkyd baseret.

    Køber du en færdigmlaet havepavillon fra andre leverandører ved du ikke hvor mange knaster, der gemmer sig under malingen og du kan ikke se om træet er ganske almindeligt vådt grantræ, som man laver paller af.

    De mange moduler til Havepavillonerne giver fleksible muligheder for individuel tilpasning, hvis du f.eks. vil have sektioner helt i træ, flere Franske dobbeltdøre, pagodetag eller gulvisolering.

    Savanna Outdoor kvalitets havepavilloner, er de eneste på det danske marked, der er udført i fyrretræ.

    Savanna Outdoor´s elegante havepavilloner sælges nu i både Danmark, Sverige og Norge.

    Ubegrænset holdbarhed med den rette vedligeholdelse.

    Den håndværksmæssige udførelse og finish af Capella havepavilloner er unik, helt ned til den mindste detalje – det fås ikke bedre på det danske marked.



  • customer-logo

    Firma Adresse


    Kontaktoplysninger

    E-mail: Telefon: Hjemmeside:

    Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

    Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

    Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

    Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

    Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.