Køkkenet der fungerer optimalt

Køkkenet | Skrevet af d. 13. oktober 2011

Selve inventaret bliver produceret på en dansk møbelfabrik. Produktet har en høj kvalitet og finish. funktion har valgt at kunne lave møblerne præcist så de passer til husets arkitektur. De ønsker at være så fleksible som muligt, så elementerne spænder fra helt minimalistiske udtryk til for eksempel svensk Karl Larsson stil.


Produktet kan bruges til mange af huset rum: badeværelse, bryggers, garderobe, kontor og selvfølgelig køkkener.

funktion er meget åbne overfor nye udfordringer, og har ofte lavet om på designet, så den enkelte bygherre kunne få det udtryk de gerne ville have. Det er det der gør deres job spændende, de lærer noget nyt hver dag.

For funktion er det vigtigt at det ikke kun er køkkenet, men hele huset der kommer til at fungerer optimalt. de forsøger at skabe en rød tråd igennem hele huset. Det er afgørende for os, at løsningerne er gennemarbejdet og fremtidssikret.

Alle funktions billeder er taget hos deres private bygherrer. De håber, I vil blive inspireret.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.